fredag 14 september 2007

PMDD

Jag börjar fundera allvarligt på om jag lider av PMDD (Premenstrual dysphoric disorder) eftersom jag alltid (eller varannan gång), blir intensivt olycklig, deprimerad under mens. Provat på att äta Femal balans nu för mina besvär, men det hjälper inte. Ska hela jag bara bestå av fel hela tiden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Ska hela jag bara bestå av fel hela tiden."

ja, ska man det? den frågan ställer jag mig ofta. hänger allt ihop? det ena ger det andra som ger det tredje och så vidare. eller har vi bara haft otur och blivit måndagsexemplar? du kämpar på bra nu, låter det som. och, hmm, som jag skrev hos korpdotter nyligen, kan vi göra så mycket mer? har vi nåt val? egentligen? min vän ulrika tog livet av sig, och jag vet nuförtiden att det vill jag inte göra. så då finns det bara ett alternativ kvar. att kämpa.

kramar om du vill

Luftrum sa...

Tack för att du skriver så bra. Jag önskar att jag kunde svara lika bra. Jag vet också att jag inte vill dö. Jag vill bara försvinna nu. Jag orkar liksom inte kämpa, inte just nu. Fast det gör jag väl ändå på sätt och vis. Genom att bara klara av att existera. Jag vill försvinna just nu. Men inte sådär på riktigt.