onsdag 21 november 2007

Psst...

Tradera är en kul verkstad. Hittat hur många flyg och tågbiljetter och antika soffor och orientaliska koppar och hyra hus i brasilien för extremt lite pengar.

Vad säger ni? Hyra hus i Brasilien och dricka te i orientaliska koppar?

2 kommentarer:

Anonym sa...

brasilien och te i orientaliska koppar låter mycket bättre än finklänninggala. om du frågar mig...

vill skicka värme och lugn och ljus

(ok jag vet att jag är vid datorn sjutusen gånger vissa dagar och att jag är på samma ställen alla sjutusen gångerna, men jag är inte besatt, jag är bara... liten och beroende av vissa saker för att känna mig oensam)(om du undrade)

kram om du vill

Luftrum sa...

O ja, visst gör det! Just nu vill jag rymma dit, till det där huset jag såg. Jag vill bara ha en massa tryggisar med mig där. (Du bl a) Sedan vill jag skriva böcker på stranden och dricka te ur kopparna (fast det kanske inte är så bra med tanke på hettan) men det här är en dröm just nu och då är allt möjligt!

(Jag är inte alls sugen på finklänning och smoking och le och hej alla chefer och arbetsledare och allt är bra och le le le även mot hans sexistiska arbetskompis som jag helst vill sticka en gaffel i ögat på.)

Haha, jag gör ju samma sak och skulle inte heller vilja kalla mig besatt. Jag tycker om att känna mig oensam här.

Tar gärna emot en kram och skickar tillbaka och svinger med mitt magiska spö som gör att det regnar silverfärgat glitter över dig och din lilla.